LÁBÁPOLÓ Gyógynövénykert
LÁBÁPOLÓ Gyógynövénykert LÁBÁPOLÓ Gyógynövénykert
0 értékelés Raktáron, rendelhető

4 700 Ft

37,6 Ft/ gramm 

A Gyógynövénykert® Lábápoló nem tartalmaz mesterséges színezék illetve mesterséges illatanyagokat. Hamar felszívódó, kellemes illatú krém és a legfontosabb, hogy nem hagy zsíros érzetet maga után.

 

Felhasználási terület:

Száraz igénybe vett láb ápolása hidratálására.

 

A természet gyógynövénytárának segítségével megalkotott lábápoló összetevői ápolják, hidratálják a bőrt. Használata kiemelten fontos azok számára akiknél rendszeresen jelentkeznek a lábszárasság és a sarkak kirepedezésének tünetei.

 

Tipp:

Lábaink meghálálják a gondoskodást, válassz kényelmes cipőt talán ez a legfontosabb. Még megfelelően szellőző és kényelmes lábbeli viselése esetén is előfordulhat bőrkeményedés sarok repedezettség ilyen esetben mindenféleképpen használj jó minőségű lábápolót lábaid puhasága és bársonyosságának megőrzése érdekében. 


Kiszerelés:

125 grammos tégelyben kapható.

Aktív összetevők

Hogyan alkalmazzuk:

Szükség szerint kenjük be lábainkat, majd hagyjuk felszívódni. Figyelj a higiéniára, használat előtt moss kezet!

 

Figyelem!

Külsőleges használatra!

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Sérült, hiányos bőrre ne alkalmazzuk!

Szembe, szájba, nyálkahártyára ne kerüljön!

Bármely gyógynövényi összetevővel szemben fennálló allergia esetén ne használja a terméket!

LÁBÁPOLÓ Gyógynövénykert tudnod kell
Ezt neked is tudnod kell!

A lábápolás fontosságáról.

LÁBÁPOLÓ Gyógynövénykert
Ha van kóponkódja:
Mennyiség:

A termék megvásárlása 45 HŰSÉGPONT-ot ér.

Hűségpont beváltás

 

Életünk során kb. 40-60 ezer km-t teszünk meg, ezért a lábápolás fontossága nem csak esztétikai okokból jelentős. Sajnos nemegyszer csak akkor fordítunk lábaink ápolására kellő figyelmet, ha már nagy a baj.

A bőrkeményedéstől megszabadulni azonban nem egyszerű. Gyakran több hetes kezelésre van szükség, hogy lábaink újra egészségesek és esztétikusak legyenek. Gyakori hiba, hogy egyszerre akarjuk eltávolítani a megkeményedett bőrfelületet, de az erőteljes igénybevétel hatására bőrünk az adott helyen csak még keményebb lesz.  

Ne várja meg, hogy lábai kisebesedjenek, kirepedezzenek! Ápolja felelősséggel, hiszen egy életen keresztül használja őket!

Vélemények a termékről
Mondja el véleményét Ön is!

Termék értékelése:

SZÉPSÉG Plusz
8400 Ft

18 gondosan válogatott összetevő az egészséges hajért, bőrért, köröm- ért. A megfelelő vitaminok és nyomelemek folyamatos bevitel- ét nem csak bőrünk, de körmeink és hajunk is meghálálja. Tudj meg többet a szépségvitaminról.

KÉZÁPOLÓ
4700 Ft

6 gondosan válogatott összetevő a kéz bársonyos ápoltságáért. Hamar felszívódó, kellemes illatú krém és a legfontosabb, hogy nem hagy zsíros érzetet maga után. Tudj meg többet a kézkrém...

Feszesítő ARCKRÉM
9100 Ft

9 gondosan válogatott összetevő a hidratált és feszes arcbőrért. Tévedsz, ha úgy gondolod, hogy a szépségápolás kiváltság. Mind- annyiunk számára fontos, hogy jól nézzünk ki és pozitív kisugárzásunk legyen. Tudj meg többet a feszesítő arckrém....