23 termék több, mint 100 féle természetes eredetű összetevővel.

Kérdése van? Hívjon minket! +36706010048

Cleansing Foam

Gyógynövénykert® Cleansing Foam bőrtisztító hab
Gyógynövénykert® Cleansing Foam bőrtisztító hab
Gyógynövénykert® Cleansing Foam bőrtisztító hab
Gyógynövénykert® Cleansing Foam bőrtisztító hab

Gyógynövénykert® Cleansing foam
A hab nem tartalmaz mesterséges színezékeket, illetve mesterséges illatanyagokat.


A Cleansing foam bőrtisztító hab kifejezetten a krémezések előtt kiválasztott érzékeny, ízületeket fedő bőr tisztítására lett kifejlesztve. Egyszerűen, a flakon tetején található pumpás habosítófej segítségével adagolhatja a kellemesen hűsítő habot.

Leírás
Tisztító hab a fáradt, érzékeny ízületeket fedő bőr tisztítására krémezések előtt
Gyártó
Gyógynövénykert
Mennyi ideig lesz elég?
1-3 hónapra elegendő
Kiszerelése
150 ml
Nincs raktáron
6 990 Ft
Egységár: 47 Ft/ml
Részletek


Alkalmazása: Tapasztalataink szerint a legcélravezetőbb ha az érintett területre felviszed a bőrtisztító habot (2-3 fújás), majd alaposan szét oszlatod és néhány másodpercig állni hagyod a bőrön. Ezután tiszta, száraz törölközővel vagy papírtörlővel töröld szárazra a felületet, és kezdheted is a masszírozást a kívánt krémmel.

TIPP: Tapasztalataink és visszajelzések alapján a Cleansing foam-ot a Balzsam, Balzsam Plusz és Varico Med termékeink használata előtt is érdemes alkalmazni.

Kiszerelése: 150 ml-os kiszerelésben kapható, mely tapasztalatok szerint 1-3 hónapra elegendő.

Tárolása: Száraz helyen, hőtől és fénytől védve, szobahőmérsékleten tárold!

Figyelem!: A Cleansing Foam-ot kizárólag külsőleges használatra alkalmazd! Tartsd gyermekek elől elzárva, és ne használd sérült vagy hiányos bőrön. Ügyelj arra, hogy a készítmény ne kerüljön szembe, szájba vagy nyálkahártyára. Használat előtt végezz bőrpróbát, és bőr irritáció esetén ne használd tovább. Amennyiben bármely összetevőre allergiás vagy, ne használd a terméket!

 - Az oldalon található kozmetikumok és vagy gyógynövényes készítmények nem minősülnek gyógyszereknek vagy gyógyhatású készítménynek nem alkalmazhatók betegségek kezelésére és megelőzésére. Az oldalon feltüntet információk csupán tájékoztató jellegűek és fenntartjuk a tévedés lehetőségét. Az említett összetevők és kivonatok jótékony tulajdonságai nem egyeznek meg a termék tulajdonságaival. Ha ön beteg minden esetben forduljon szakemberhez vagy forduljon kezelőorvosához panaszaival.

- Az étrend-kiegészítők nem minősülnek gyógyszereknek, nem gyógyhatású készítmények és nem alkalmazhatók betegségek kezelésére, megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek, így a jelölésükre (feliratok a címkén, csomagoláson található jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszerekre vonatkozó általános előírásokat szabad alkalmazni. A magyar jogszabályokban a 37/2004 ESZCSM rendelt szerint a termékeken alkalmazott jelölések, megjelenítések és hirdetések nem állíthatják, vagy sugallhatják azt, hogy az étrend-kiegészítő készítmények alkalmasak betegségek megelőzésére, kezelésére. Kizárólag a termékben található hatóanyagokra, a bizonyított hatással bíró alapanyagokra, illetve vitaminokra tehetők egészségjavító állítások, amelyek azonban nem egyenlők a termékre tett állításokkal. A készítmény hatása nem garantált és egyénenként változhat. Amennyiben egészségügyi problémája van, a termék fogyasztása előtt minden esetben konzultáljon kezelőorvosával.

Adatok
Cikkszám
COS-009-teszt
Tömeg
205 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek