23 termék több, mint 100 féle természetes eredetű összetevővel.

Kérdése van? Hívjon minket! +36706010048

Body Serum

Gyógynövénykert® Body Serum bőrápoló krém
Gyógynövénykert® Body Serum bőrápoló krém
Gyógynövénykert® Body Serum bőrápoló krém
Gyógynövénykert® Body Serum bőrápoló krém

Gyógynövénykert® Body SERUM
A Body SERUM nem tartalmaz mesterséges színezékeket, illetve mesterséges illatanyagokat.


A Body SERUM gondosan válogatott gyógynövényből készült melyet a fáradt, érzékeny ízületeket fedő bőr masszírozására javasolunk. Célzottan az érintett területet masszírozva a legoptimálisabb a felhasználása, mivel nem csak kellemes, hűsítő érzést kelt a fáradt és érzékeny bőrön, hanem jótékony hatással van a mikrocirkulációra. A Body SERUM bizonyos összetevőit régóta alkalmazza a népi orvoslás és a gyógynövény terápia. Ismert mellékhatása nincs.

 

Leírás
Hagyomány és innováció harmóniája Modern megjelenés és könnyed használat mellett is hűek maradtunk a gyógynövényekhez
Gyártó
Gyógynövénykert
Mennyi ideig lesz elég?
1-3 hónapra elegendő
Kiszerelése
100 ml
Nincs raktáron
10 990 Ft
Egységár: 110 Ft/ml
Részletek


Alkalmazása: Tapasztalataink szerint a legcélravezetőbb ha a Body SERUM-ot naponta két alkalommal használod a fáradt, érzékeny ízületeket fedő bőr masszírozására. Az érintett testrészt fújd be, majd masszírozd be alaposan amíg szinte teljesen felszívódik a krém.

TIPP: A Body SERUM fürdést követően még jobb hatásfokkal szívódik fel, a kitágult pórusoknak köszönhetően, így mélyebben és hatékonyabban tudja kifejteni jótékony hatásait. Használd előtte a Cleansing FOAM termékünket!

A termék jótékony hatásai: Kellemes, hűsítő érzést kelt a kiszemelt területen ahol alkalmazod a bőrápoló krémet, továbbá ápolja és vitalizálja a bőrt. A felhasználási terület jellegétől, és a felhasználás gyakoriságától függően mindenki más intenzitással tapasztalja meg a balzsam jótékony hatásait.

Kiszerelése: 100 ml-es kiszerelésben kapható, mely tapasztalatok szerint 1-3 hónapra elegendő.

Tárolása: Száraz helyen, hőtől és fénytől védve, szobahőmérsékleten tárold!

Figyelem!: A Body SERUM-ot kizárólag külsőleges használatra alkalmazd! Tartsd gyermekek elől elzárva, és ne használd sérült vagy hiányos bőrön. Ügyelj arra, hogy a készítmény ne kerüljön szembe, szájba vagy nyálkahártyára. Használat előtt végezz bőrpróbát, és bőr irritáció esetén ne használd tovább. Amennyiben bármelyik összetevőre allergiás vagy, ne használd a terméket!EZT NEKED IS TUDNOD KELL!

Gondolkodtál már rajta, hogy miért tesznek különböző termékekbe gyógynövényeket?
A válasz nagyon egyszerű a gyógynövények évszázadok óta használják ízületi, reumatikus fájdalmak kezelésére nagy sikerrel. A gyógyszeripari termékekkel szemben sokkal kíméletesebb módon, mellékhatások nélkül kezeli a problémákat.

A válasz nagyon egyszerű a gyógynövények évszázadok óta használják ízületi, reumatikus fájdalmak kezelésére nagy sikerrel. A gyógyszeripari termékekkel szemben sokkal kíméletesebb módon, mellékhatások nélkül kezeli a problémákat.
A régmúltban minden problémára megvolt a megoldás, nagy hatékonysággal alkalmazták a gyógynövényeket az ízületi, reumatikus problémákra. De nem elég ezt a tudást felhasználni, mert a hatékonyság hátterében a tudomány és a természet együttes ereje áll.

 

Íme néhány gyógynövény, melyeket a népi gyógyászat ízületi gyulladás esetén alkalmaz.
A mentolt régóta használja a népi orvoslás mert frissítő és fájdalomcsillapító hatással bír, az aloe vera nagyszerű bőrtápláló és regeneráló. A rozmaring fájdalomcsillapító hatása révén jól alkalmazható izom- és ízületi panaszoknál, köszvényes tüneteknél és fejfájásnál is, a népi orvoslás megfigyelte, hogy vérkeringési zavaroknál is pozitív hatást gyakorol. De a modern tudomány megfigyelései is hasznosak lehetnek a gyógynövények mellett, hiszen a fekete nadálytőből kivont őssejt, a kollagén és az MSM is számtalan nagyon jóminőségű termék fontos alkotó eleme.

Ezen összetevőknek a mai modern gyulladáscsökkentő krémek elengedhetetlen részeivé kellene válniuk. Van megoldás a Te számodra is. Tegyél az életminőséged javulásáért még ma!Az oldalon található kozmetikumok és vagy gyógynövényes készítmények nem minősülnek gyógyszereknek vagy gyógyhatású készítménynek nem alkalmazhatók betegségek kezelésére és megelőzésére. Az oldalon feltüntet információk csupán tájékoztató jellegűek és fenntartjuk a tévedés lehetőségét. Az említett összetevők és kivonatok jótékony tulajdonságai nem egyeznek meg a termék tulajdonságaival. Ha ön beteg minden esetben forduljon szakemberhez vagy forduljon kezelőorvosához panaszaival.

- Az étrend-kiegészítők nem minősülnek gyógyszereknek, nem gyógyhatású készítmények és nem alkalmazhatók betegségek kezelésére, megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek, így a jelölésükre (feliratok a címkén, csomagoláson található jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszerekre vonatkozó általános előírásokat szabad alkalmazni. A magyar jogszabályokban a 37/2004 ESZCSM rendelt szerint a termékeken alkalmazott jelölések, megjelenítések és hirdetések nem állíthatják, vagy sugallhatják azt, hogy az étrend-kiegészítő készítmények alkalmasak betegségek megelőzésére, kezelésére. Kizárólag a termékben található hatóanyagokra, a bizonyított hatással bíró alapanyagokra, illetve vitaminokra tehetők egészségjavító állítások, amelyek azonban nem egyenlők a termékre tett állításokkal. A készítmény hatása nem garantált és egyénenként változhat. Amennyiben egészségügyi problémája van, a termék fogyasztása előtt minden esetben konzultáljon kezelőorvosával.

Adatok
Cikkszám
COS-010-teszt
Tömeg
145 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek