23 termék több, mint 100 féle természetes eredetű összetevővel.

Kérdése van? Hívjon minket! +36706010048

Cleansing Foam
Cleansing Foam
6 790 Ft

Cleansing Foam

Cleansing Foam
Cleansing Foam
Cleansing Foam
Cleansing Foam

A Gyógynövénykert® Cleansing foam nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat. Kifejezetten a krémezések előtt a kiválasztott terület tisztítására lett kifejlesztve. Az adagolása pofon egyszerűen történik, a tetején található pumpás habosítófej segítségével könnyedén adagolhatjuk a kellemesen hűsítő habot.


 

Leírás
Tisztító hab a fáradt, érzékeny ízületeket fedő bőr tisztítására krémezések előtt
Gyártó
Gyógynövénykert
Mennyi ideig lesz elég?
1-3 hónapra elegendő
Kiszerelése
150 ml
6 790 Ft
Egységár: 45 Ft/ml
Részletek

Alkalmazása: Fújd le az érintett területet (2-3 fújás egy tenyérnyi területre), majd alaposan oszlasd szét a habot, várj egy pár másodpercet. Ezután egy tiszta száraz törölközővel vagy papírtörlővel töröld szárazra. Ezután a kívánt krémmel alaposan be lehet masszírozni a megtisztított területet


Kiszerelése: 150 ml-os kiszerelésben kapható, mely tapasztalatok szerint 1-3 hónapra elegendő.


TIPP: Tapasztalataink és visszajelzések alapján Balzsam, Balzsam Plusz és Varico Med termékeink használata előtt is érdemes használni.

Figyelem!: Külsőleges használatra! Gyermekek elől elzárva tartandó! Sérült, hiányos bőrre ne alkalmazzuk! Szembe, szájba, nyálkahártyára ne kerüljön! Használat előtt bőr próba javasolt, bőr irritáció esetén ne használd! Bármely összetevővel szemben fennálló allergia esetén ne használd a terméket!


Tárolása: Száraz helyen hőtől védve szobahőmérsékleten tartandó!

 

 

 

 


- Az oldalon található kozmetikumok és vagy gyógynövényes készítmények nem minősülnek gyógyszereknek vagy gyógyhatású készítménynek nem alkalmazhatók betegségek kezelésére és megelőzésére. Az oldalon feltüntet információk csupán tájékoztató jellegűek és fenntartjuk a tévedés lehetőségét. Az említett összetevők és kivonatok jótékony tulajdonságai nem egyeznek meg a termék tulajdonságaival. Ha ön beteg minden esetben forduljon szakemberhez vagy forduljon kezelőorvosához panaszaival.

- Az étrend-kiegészítők nem minősülnek gyógyszereknek, nem gyógyhatású készítmények és nem alkalmazhatók betegségek kezelésére, megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek, így a jelölésükre (feliratok a címkén, csomagoláson található jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszerekre vonatkozó általános előírásokat szabad alkalmazni. A magyar jogszabályokban a 37/2004 ESZCSM rendelt szerint a termékeken alkalmazott jelölések, megjelenítések és hirdetések nem állíthatják, vagy sugallhatják azt, hogy az étrend-kiegészítő készítmények alkalmasak betegségek megelőzésére, kezelésére. Kizárólag a termékben található hatóanyagokra, a bizonyított hatással bíró alapanyagokra, illetve vitaminokra tehetők egészségjavító állítások, amelyek azonban nem egyenlők a termékre tett állításokkal. A készítmény hatása nem garantált és egyénenként változhat. Amennyiben egészségügyi problémája van, a termék fogyasztása előtt minden esetben konzultáljon kezelőorvosával.

Adatok
Cikkszám
COS-009
Tömeg
205 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek