VARICO Plusz
6 300 Ft

5 gondosan válogatott összetevő visszeres erek normál állapotának fenntartásáért. A vadgesztenye kivonatról már minden visszeres hallott, de azt kevesen tudják, hogy nem csak külsőleg lehet alkalmazni. Tudjon meg többet a visszér gyulladásról.

 

KOLLAGÉN Max
6 900 Ft

8 gondosan válogatott összetevő a megfelelő kollagéntermelődésért. A porckopásos megbetegedés az alacsony kollagén termelődésre vezethető vissza. Ugyanis a kollagén a porcban ínban, csontban és minden egyéb kötőszövetben jelen van. Tudj meg többet a porcerősítő….

MULTI-vitamin
5 100 Ft

25 gondosan válogatott összetevő a megfelelő vitamin és ásványianyag szint eléréséért, ugyanis egy jól működő szervezet ellenállóbb a megfázással szemben. Ismerjd meg részletesebben a multivitaminunkat.

C-VITAMIN 1000 mg
3 800 Ft

A c-vitamint szervezetünk csak rövid ideig képes tárolni ezért is nélkülözhetetlen a rendszeres és minőségi pótlása, ugyanis testünk élettani folyamataira igen csak jótékonyan hat. Tudj meg többet a c-vitamin…

Ca+Mg D-vitaminnal
4 800 Ft

7 gondosan válogatott összetevő a megfelelő kalcium, magnézium és D-vitamin fenntartásához. A téli időszakban gyakran alakulhat ki D-vitamin hiány szervezetünkben ezért kiemelten fontos  a pótlása.

SZÉPSÉG Plusz
6 400 Ft

18 gondosan válogatott összetevő az egészséges hajért, bőrért, köröm- ért. A megfelelő vitaminok és nyomelemek folyamatos bevitel- ét nem csak bőrünk, de körmeink és hajunk is meghálálja. Tudj meg többet a szépségvitaminról.

3 db C-vitamin 1000mg
9 990 Ft

Téli vitamincsomagunk 6 hónapra elegendő 1000 mg-os C-vitamint tartalmaz. Ez a 4 gondosan össze- válogatott összetevős termékünk nem csupán az aszkorbinsavat tartalmazza hanem keserű narancs kivonatot, fekete bors kivonatot és csipkebogyó kivonatot is.

Vitaminbomba
19 900 Ft

3 különleges termék, akciós csomagban. Töltse fel a vitaminkészleteit! Multivitamin, Calcium-magnézium D-vitaminnal, ördögcsáklya kivonattal és C-vitamin egy csomagban kihagyhatatlan áron! Mind 3 termékből 2 havi adag van a csomagban!

HEART Plusz
6 300 Ft

7 gondosan válogatott összetevő koenzim Q10-zel. Amit az élet mozgatórugójának is hívják, ugyanis fokozza a szív teljesítményét. A szívünk pedig a testünk motorja, ezért fontos, hogy minél tovább megőrizzük egészségét.

ART Komplex
6 400 Ft

6 gondosan válogatott összetevő kurkumával. A kurkuma egy ősi indiai fűszer aminek nem csak karakteres színe van hanem szervezetünk számára is hasznos lehet. Tudjon meg többet arról, hogy miért segíthet a kurkuma az ízületigyulladás…

  • 10 termék mutatása az (50) termékből