4 db Kollagén Max
28 350 Ft

8 gondosan válogatott összetevő a megfelelő kollagéntermelődésért. A porckopásos megbetegedés az alacsony kollagén termelődésre vezethető vissza. Ugyanis a kollagén a porcban ínban, csontban és minden egyéb kötőszövetben jelen van. Tudj meg többet a porcerősítő….

4 db Heart Plusz
25 000 Ft

6 gondosan válogatott összetevő koenzim Q10-zel. Amit az élet mozgatórugójának is hívják, ugyanis fokozza a szív teljesítményét. A szívünk pedig a testünk motorja, ezért fontos, hogy minél tovább megőrizzük egészségét.

4 db Art komplex
26 250 Ft

6 gondosan válogatott összetevő kurkumával. A kurkuma egy ősi indiai fűszer aminek nem csak karakteres színe van hanem szervezetünk számára is hasznos lehet. Tudjon meg többet arról, hogy miért segíthet a kurkuma az ízületigyulladás…

2 db Art Komplex ajándék hűsítőgéllel
15 000 Ft

Az ízületek megfelelő rugalmasságáért kurkumával.  Ez az akciós csomag igazán megéri, hiszen 3400 Ft-ot spórolhat vele. .

3 db Multivitamin ajándék hűsítőgél vagy Komplex gél
18 600 Ft

25 gondosan válogatott összetevő a megfelelő vitamin és ásványianyag szint eléréséért, ugyanis egy jól működő szervezet ellenállóbb a megfázással szemben. Ismerjd meg részletesebben a multivitaminunkat.

  • 5 termék mutatása az (50) termékből