4 db Kollagén Max
28 350 Ft

8 gondosan válogatott összetevő a megfelelő kollagéntermelődésért. A porckopásos megbetegedés az alacsony kollagén termelődésre vezethető vissza. Ugyanis a kollagén a porcban ínban, csontban és minden egyéb kötőszövetben jelen van. Tudj meg többet a porcerősítő….

4 db Art komplex
26 250 Ft

6 gondosan válogatott összetevő kurkumával. A kurkuma egy ősi indiai fűszer aminek nem csak karakteres színe van hanem szervezetünk számára is hasznos lehet. Tudjon meg többet arról, hogy miért segíthet a kurkuma az ízületigyulladás…

2 db Art Komplex ajándék hűsítőgéllel
15 000 Ft

Az ízületek megfelelő rugalmasságáért kurkumával.  Ez az akciós csomag igazán megéri, hiszen 3400 Ft-ot spórolhat vele. .

2 db Balzsam ajándék hűsítő géllel
13 800 Ft

10 gondosan válogatott gyógynövényt tartalmaz. Ezt a gyógynövényes krémet a fájó, gyulladt ízületeket fedő bőr masszírozására javasoljuk. Akár 6 hónapra elegendő.

2 db Balzsam Plusz ajándék hűsítő gél vagy Komplex gél
17 800 Ft

25 gondosan válogatott gyógynövényt tartalmaz. Ezt a gyógynövényes krémet a fájó, gyulladt ízületeket fedő bőr masszírozására javasoljuk. Akár 6 hónapra elegendő. Válassz a 2  Balzsam Plusz mellé ajándékba 1 Hűsítő gélt vagy 1 Komplex gélt.

  • 5 termék mutatása az (50) termékből