0 értékelés Raktáron, rendelhető

12 990 Ft 17 000Ft

Valentin napi páros ajánlatunk, nem csak pároknak 

Ránctalanító, feszesítő arckrém!

 

A Gyógynövénykert® Feszesítő arckrém nem tartalmaz mesterséges színezék illetve illatanyagokat. Kellemes állagú könnyen felszívódik nem hagy maga után zsíros érzetet. Tapasztalataink szerint a legcélravezetőbb, ha használat előtt alaposan megtisztítod az arcbőröd (a zsíros bőr ugyanis gátolhatja a krémek felszívódását) és naponta 2 alkalommal az arcodat egy mogyorónyi krémmel alaposan bekend.

 

Az idő múlásával bőrünk veszít feszességéből, ezért kiemelten fontos a megfelelő hidratálás, mellyel elkerülhetjük bőrünk gyors öregedését. Tudj meg többet a ránctalanító krémről.

 

Felhasználási terület:

Használd a bőröd nagyfokú hidratálására és feszesítésére. A felhasználási terület jellegét már a termék neve is jól tükrözi, de hát ki ne akarna fiatalosabban kinézni.

 

TIPP:

Fürdést követően a krémek még jobb hatásfokkal szívódnak fel a kitágult pórusoknak köszönhetően.

 

Kiszerelés:

50 grammos tégelyben kapható.

Kiszerelésének és csomagolásának köszönhetően könnyen alkalmazható, bárhová magunkkal vihetjük, praktikus útitárs válhat belőle.

Hogyan alkalmazd:

Naponta 2 alkalommal kend be az arcod a krémmel, majd hagyd felszívódni. Figyelj a higiéniára, használat előtt moss kezet!

 

Figyelem!

Külsőleges használatra!

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Sérült, hiányos bőrre ne alkalmazzuk!

Szembe, szájba, nyálkahártyára ne kerüljön!

Bármely gyógynövényi összetevővel szemben fennálló allergia esetén ne használja a terméket!

Bőrpír esetén ne használja!

 tudnod kell
Ezt neked is tudnod kell!

Komplex szépségápolás.

A termék 2022-02-10 időpontig volt elérhető

 

Tévedsz, ha úgy gondolod, hogy a szépségápolás kiváltság. Mindannyiunk számára fontos, hogy jól nézzünk ki és pozitív kisugárzásunk legyen.

 

Magabiztosságunk alapja fiatalságunk megőrzésén és az önmagunkról alkotott képen is múlik. Az idő múlásával bőrünk veszít feszességéből, ezért kiemelten fontos a megfelelő hidratálás, mellyel elkerülhetjük bőrünk gyors öregedését.

Szerencsénkre a modern tudomány itt is a segítségünkre lesz. Íme néhány összetevő, mellyel mi magunk is felvehetjük a harcot a múló évekkel.

Az arany szépítő tulajdonságait már az ókorban is ismerték. Maga Kleopátra is élvezte eme különleges anyag jótékony hatását bőre fiatalságának megőrzéséért. A legújabb kutatások fényt derítettek rá, hogy az arany valóban sokféle módon gyakorol pozitív hatást a bőrre. Az adatok szerint ez az értékes fém nemcsak elpusztítja a baktériumokat, de serkenti az oxigén-molekulák bejutását is a bőrbe, befolyásolja a sejtek működését, és új energiával látja el őket, ami a bőr felfrissülését és megfiatalodását eredményezi.

A bőr fiatalsága alapvetően a sejtek megújulási folyamatától függ, napjainkban ezt a folyamatot növényi őssejttel próbálják felgyorsítani. Függetlenül az őssejt eredetétől mindegyik tartalmaz olyan genetikai faktorokat, amik a sejtek önmegújító képességét segítik elő. Számos kutatás is bebizonyította, hogy a növényi őssejtes kezelés során a bőr nagy mértékben regenerálódik, még az idősebb szervezetben található őssejtek is visszanyerik a sejtképző képességüket. Ezen őssejtek közül az alpesi rózsa az egyik legkülönlegesebb. Bár nemrég fedezték fel jótékony hatását, a szépségipar máris első számú fegyverként veti be a bőr megfiatalításáért vívott csatákban.

A tudomány és a természet találkozásából született meg a Feszesítő ARCKRÉM. Már a neve is jól tükrözi a felhasználási terület jellegét, de hát ki ne akarna „évekkel megfiatalodni vagy fiatalosabban kinézni”? A termék több különleges összetevőt tartalmaz, melyek a bőr hidratálásában és feszesítésében segíthetnek.

 

A szépség magáért beszél, merj tenni érte, hiszen saját érdeked, hogy minden nap elégedett legyél, amikor belenézel a tükörbe.

Vélemények a termékről
Mondja el véleményét Ön is!

Termék értékelése: