0 értékelés Raktáron, rendelhető

17 990 Ft 23 500Ft

Szépség karácsonyi csomag

 

2 szépségápolási termékünk egy csomagban akciós áron lehet a Tiéd!

 

A csomag tartalma:

 

- 1 db Feszesítő arckrém ( 50 g)

 

- 2 db Szépség Plusz ( 2*60 db-os 60 napi adag)

 

- 1 db Gyógynövénykert logóval ellátott mosható vászonzsák

 

- 1 db minimum 10 % kedvezményre jogosító kupon, mely 2022. 02.28-ig váltható be kizárólag telefonos rendelés eseté ( A kupon értéke a következő vásárlás összegével van összefüggésben, a kuponon fel van tüntetve)

 

- 2 db választható ajándék az alábbiak közül ( asztali naptár, hűtőmágnes, toll, papírtáska)

 

Hatóanyag tartalom, összetevők listája, ajánlott napi adag, figyelmeztetés, tárolás lásd a termék oldalán: Szépség PluszFeszesítő arckrém

 tudnod kell
Ezt neked is tudnod kell!

Vitaminokkal a természetes szépségért.

A termék 2021-11-08 időpontig volt elérhető

 

Tévedsz, ha úgy gondolod, hogy a szépségápolás kiváltság. Mindannyiunk számára fontos, hogy jól nézzünk ki és pozitív kisugárzásunk legyen.

 

Magabiztosságunk alapja fiatalságunk megőrzésén és az önmagunkról alkotott képen is múlik. Az idő múlásával bőrünk veszít feszességéből, ezért kiemelten fontos a megfelelő hidratálás, mellyel elkerülhetjük bőrünk gyors öregedését. Azonban ahhoz, hogy megőrizzük szépségünket, nem elég csak a külső ápolás. Hasonlóképpen fontos, hogy folyamatosan gondoskodjunk a szükséges vitaminok pótlásáról, hiszen szervezetünk nem képes megfelelő mennyiségben előállítani-raktározni azokat. Vitaminokkal nem csak immunrendszerünket erősíthetjük! A szervezetünk teljes működésére jótékony hatással vannak így a haj, bőr és körmök egészségére is.

 

Íme néhány vitamin, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges és szép külső megtartásához.

 

Az E-vitamin kitűnő antioxidáns, mely véd a nap káros sugarai ellen, ezáltal segíti megakadályozni a káros szabad gyökök felgyülemlését. Lassítja a bőr öregedési folyamatait és képes halványítani az apróbb ráncokat.

A C-vitamin szintén fontos antioxidáns, ráadásul újraaktivizálja az elhasznált E-vitamint. Hiányában a bőr hamarabb kezd öregedni, fakó és száraz lesz. Ezért nélkülözhetetlen ahhoz, hogy meg őrizze annak rugalmasságát és feszességét.

A B-vitaminok együttes erővel fejtik ki fantasztikus hatásukat. A B1-vitamin elsősorban a körmökre hat, de a hajat és a bőrt is táplálja. A B2-vitamin csodákat művel a hajjal és a fénytelen, szürke bőrrel. A B6-vitaminnak az anyagcsere folyamatokban van szerepe, ezért hiányában kellemetlen bőrtünetek léphetnek fel. A B-12-vitamin nemcsak segít jó formában tartani alakunkat, de vérképző hatása biztosítja a friss és üde külsőt is.

A folsav (M-vitamin) gondoskodik a szövetek feszességének megőrzéséről, valamint elősegíti a bőrsejtek újratermelődését.

A hialuronsav egy zselészerű, vízmegkötő molekula, melynek elengedhetetlen szerepe van abban, hogy a bőr sima és selymes legyen. Rengeteg vizet képes megtartani a bőrsejtekben, ezért kiváló hidratálószer, valamint képes regenerálni a hajat és a körmöket. Az életkor előrehaladtával sajnos a termelődése lecsökken, 40 éves korra már csak fele annyit termel szervezet, mint amennyire szükség lenne, ezért kívülről kell pótolni akár krémmel, akár táplálék-kiegészítővel.

A I-es típusú kollagén biztosítja a bőr és a szövetek rugalmasságát, feszességét. 25 éves kortól kevesebb a kollagéntermelés, majd 50-60. életkorra szinte teljesen leáll. Csökkenésének következményeként megjelennek az első ráncok, mivel kevesebb vizet képes raktározni a bőr, ezért fontos, hogy kollagént juttassunk szervezetünkbe.

 

A szépség magáért beszél, merjünk tenni érte, hiszen saját érdekünk, hogy minden nap elégedettek legyünk, amikor belenézünk a tükörbe. Támogasd szervezeted szépségvitamin kapszulánkkal!

Vélemények a termékről
Mondja el véleményét Ön is!

Termék értékelése: