0 értékelés Raktáron, rendelhető

28 350 Ft 32 400Ft

A porckopás az alacsony kollagénter- melődésre vezethető vissza!

 

A Gyógynövénykert® Kollagén Max kapszula nem tartalmaz mesterséges vivőanyagok, és színezőanyagokat így maximalizálhattuk a belekerülő hatóanyagok mennyiségét. Az 8 gondosan válogatott összetevő mellékhatások nélkül célzottan támogatja szervezetünket a megfelelő kollagéntermelés elérésében.

 

Tapasztalataink szerint a legcélravezetőbb, ha naponta 2 alkalommal (reggel és este) közvetlenül étkezés előtt vagy közben veszed be a kapszulát. Gondoskodj megfelelő folyadékbevitelről (aranyszabály napi minimum 2L) ezzel is támogatod szervezeted helyes működését.

 

Felhasználási terület:

A ízületek mozgékonyságának megőrzésére az optimális kollagéntermelésen keresztül. Testünk rugalmasságát, terhelhetőségét nagyban befolyásolja ízületeink állapota.

 

A porckopásos megbetegedés az alacsony kollagén termelődésre vezethető vissza. Ugyanis a kollagén a porcban ínban, csontban és minden egyéb kötőszövetben jelen van. A kollagén a porcok egyik legfontosabb alkotóeleme, közel 67%-kat teszi ki, zselé-szerű anyagával védelmezi és ápolja őket. Ezért is kiemelten fontos a porcok megfelelő táplálása porcerősítővel.

 

Tipp:

A vitaminok és nyomelemek pótlása nem megy egyik pillanatról a másikra, gondolkozz legalább 3 havi kúrában!

 


Kiszerelés:

60 db-os kiszerelésben kapható, mely 30 napra elegendő.

Hatóanyag tartalom:

2 db kapszula, nettó 1740 mg - napi adag - tartalma:

 

NÉV/ÖSSZETEVŐ AKTÍV RÉSZ
MENNYISÉGE
NRV%
C-vitamin
(aszkorbinsav)
400 mg 500
Biotin 0,3 mg 600
MSM 800 mg -
Kollagén peptid 200 mg -
Kondroitin-szulfát 80 mg -
Gyömbér kivonat 80 mg -
Nátrium hialuronát 40 mg -
Fekete bors kivonat 20 mg -

*NRV%: napi bevitel referencia érték felnőttek számára.

 

OGYÉI nyilvántartási szám:

 

Összetevők: MSM(metil-szulfonil metán)por, C-vitamin por (L-aszkorbinsav), zselatin (kapszulahéj), II-es típusú csirke kollagén-peptid por, mikrokristályos cellulóz por, kondroitin-szulfát por marhából, gyömbér gyökér por kivonat, hialuronsav por (nátrium-hialuronát), fekete bors mag kivonat és biotin (d-biotin). 
(A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül a porcok és a csontozat normál állapotának fenntartásához.)

 

Ajánlott napi adag: 2 db kapszula, 1 db reggel és 1 db este, lehetőleg étkezés előtt, vagy közben.

 

Figyelmeztetések: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet! Gyermekek elől elzárva tartandó! 

 

Tárolás: száraz hűvös helyen, fénytől védve.

A termék 2019-11-14 időpontig volt elérhető
Vélemények a termékről
Mondja el véleményét Ön is!

Termék értékelése: