HŰSÍTŐ Gél Gyógynövénykert
HŰSÍTŐ Gél Gyógynövénykert HŰSÍTŐ Gél Gyógynövénykert HŰSÍTŐ Gél Gyógynövénykert
0 értékelés Raktáron, rendelhető

4 700 Ft

37,6 Ft/ml 

A Gyógynövénykert® Hűsítőgél nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat. Mellékhatások nélkül célzottan hat a kezelt területen. A Hűsítőgél összetevői hűsítik, kívülről megnyugtatják a fáradt, kipirosodott bőrt. Mindig legyen kéznél egy praktikus izomlazító krém, hiszen bármikor előfordulhatnak kisebb zúzódások, rándulások vagy izomláz. Tapasztalataink szerint a legcélravezetőbb, ha naponta 2 alkalommal a kezelendő területet (egy tenyérnyi felületet) bő mogyorónyi krémmel addig masszírozod még szinte teljesen felszívódik a krém. A masszírozott területet lefedve tovább érezheted a kellemes mentolos bizsergető érzést.


 

Felhasználási terület:

Húzódás, rándulás, ficam, sport sérülések esetleg kisebb égési sérülések esetén használd a fájóterületet fedő bőr hűsítésére.

 

TIPP:

Húzódás, rándulás, ficam esetleg sport sérülések esetén azonnal hűsítsd le vele az érintett területet. Ezzel is csökkentve a sérülés okozta kellemetlen érzést.

 

Kiszerelés:

125 ml tégelyben kapható.

Aktív összetevők

Hogyan alkalmazd:

Tapasztalataink szerint a legcélravezetőbb, ha naponta 2 alkalommal egy tenyérnyi felületet egy bő mogyorónyi krémmel addig masszírozod még szinte teljesen felszívódik a krém. Ügyelj a higiéniára! Használat előtt moss kezet, ugyanis a tégelybe kerülő szennyeződések a krém megromlásához vezetnek! Figyelj a higiéniára, használat előtt moss kezet!

 

Figyelem!

Külsőleges használatra!

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Sérült, hiányos bőrre ne alkalmazzuk!

Szembe, szájba, nyálkahártyára ne kerüljön!

Bármely gyógynövényi összetevővel szemben fennálló allergia esetén ne használja a terméket!

A termék fahéjolajat tartalmaz, ezért használat előtt bőrpróba szükséges!

HŰSÍTŐ Gél Gyógynövénykert tudnod kell
Ezt neked is tudnod kell!

Miben segíthet egy hűsítő izomlazító krém?

HŰSÍTŐ Gél Gyógynövénykert
Ha van kóponkódja:
Mennyiség:

A termék megvásárlása 45 HŰSÉGPONT-ot ér.

Hűségpont beváltás

 

Hát bizony a sportsérülések nem válogatnak!

 

Ez persze nem azt jelenti, hogy mindig a kórház a vége. Viszont egy hirtelen rossz mozdulat vagy akár egy bokaficam szinte a semmiből, egy pillanat alatt bármikor megtörténhet. Aki rendszeresen sportol az tudja, hogy egy hűsítőgél milyen jól tud jönni a sportolás végeztével. Egy megerőltetett testrész bizony nagyon megkeserítheti az ember életét nem is beszélve a rovarcsípésekről illetve a napégés okozta kellemetlenségekről.

 

Mindig legyen kéznél egy praktikus többfunkciós izomlazító gél, hiszen bármikor előfordulhatnak kisebb zúzódás, rándulás vagy akár a rovarcsípés és napégés tüneteit is enyhíthetjük vele.

 

Vélemények a termékről
Mondja el véleményét Ön is!

Termék értékelése:

2 db Varico-Med ajándék hűsítőgéllel
16800 Ft

11 gondosan válogatott összetevő vadgesztenyével. Ezt a vadgesztenye krémet a fájó, gyulladt visszért fedő bőr ápolására javasoljuk. Akár 6 hónapra elegendő. 

2 db Balzsam Plusz csomag
19400 Ft

25 gondosan válogatott gyógynövényt tartalmaz. Ezt a gyógynövényes krémet a fájó, gyulladt ízületeket fedő bőr masszírozására javasoljuk. Akár 6 hónapra elegendő. Válassz a 2  Balzsam Plusz mellé 1 Hűsítő gélt vagy 1 Komplex gélt.

2 db Balzsam csomag
15400 Ft

10 gondosan válogatott gyógynövényt tartalmaz. Ezt a gyógynövényes krémet a fájó, gyulladt ízületeket fedő bőr masszírozására javasoljuk. Akár 6 hónapra elegendő.

ART Komplex
8200 Ft

6 gondosan válogatott összetevő kurkumával. A kurkuma egy ősi indiai fűszer aminek nem csak karakteres színe van hanem szervezetünk számára is hasznos lehet. Tudjon meg többet arról, hogy miért segíthet a kurkuma az ízületigyulladás…

BALZSAM
7700 Ft

10 gondosan válogatott gyógynö- vényt tartalmaz. Ezt a gyógy- növényes krémet a fájó, gyulladt ízületeket fedő bőr masszírozására javasoljuk. Kellemesen mentolos és könnyen kenhető, krémes állagú. Tudj meg többet az ízületi gyulla- dásról. A gyulladáscsökkentő krém...

BALZSAM Plusz
9700 Ft

25 gondosan válogatott gyógynö- vényt tartalmaz. Ezt a gyógy- növényes krémet a fájó, gyulladt ízületeket fedő bőr masszírozására javasoljuk. Kellemesen mentolos és könnyen kenhető, krémes állagú. Tudj meg többet az ízületi gyulla- dásról. A gyulladáscsökkentő krém...