0 értékelés Raktáron, rendelhető

0 Ft

A Gyógynövénykert Kft. csapatának feltett célja, hogy vásárlóit a legnagyobb odafigyeléssel minőségi válogatott termékekkel szolgája ki. Tudjuk, hogy a vásárlóink számítanak ránk, mi pedig soha nem hagyjuk őket cserben.

Három évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy szakítunk a megszokott ízület ápoló balzsamok hagyományával és valami nagyon különlegeset alkotunk.

Többszáz óra kutatás, tanulás, fejlesztés és tesztelés előzte meg a forgalomba kerülést. Rengeteget egyeztettem idős honfitársainkkal, hogy mi az, amit szeretnének, mivel könnyíthetnénk meg a mindennapjaikat, mi lenne az a legsürgetőbb probléma, amit meg kell oldanunk. A válaszok sokszor annyira megindítóak voltak, hogy könnycseppet csaltak a szemembe „Szeretnék úgy élni, mint régen”. A feladat adott volt az elvárás pedig nem kevesebb mint, hogy megreformáljuk az ízületi ápoló termékek piacát. Úgy érzem most eljött az ideje annak, hogy a termék elnyerje végső megtiszteltetését és az emberek mindennapjainak a részévé váljon.
 

A termék időpontig volt elérhető
Vélemények a termékről
Mondja el véleményét Ön is!

Termék értékelése:

BALZSAM
6900 Ft

10 gondosan válogatott gyógynö- vényt tartalmaz. Ezt a gyógy- növényes krémet a fájó, gyulladt ízületeket fedő bőr masszírozására javasoljuk. Kellemesen mentolos és könnyen kenhető, krémes állagú. Tudj meg többet az ízületi gyulla- dásról. A gyulladáscsökkentő krém...

MULTI-vitamin
5900 Ft

25 gondosan válogatott összetevő a megfelelő vitamin és ásványi anyag szint eléréséért, ugyanis egy jól működő szervezet ellenállóbb a megfázással szemben. Ismerd meg részletesebben a multivitaminunkat.

ART Komplex
7500 Ft

6 gondosan válogatott összetevő kurkumával. A kurkuma egy ősi indiai fűszer aminek nem csak karakteres színe van hanem szervezetünk számára is hasznos lehet. Tudjon meg többet arról, hogy miért segíthet a kurkuma az ízületigyulladás…