Vitaminbomba Vitaminbomba
0 értékelés Raktáron, rendelhető

19 900 Ft 23 600Ft

Vitaminbomba csomagunk!

 

A téli időszakban kiemelten fontos gondoskodnunk az immunrendszerünk védelméről!

 

Ez az akciós csomag minden segít az optimális vitamin és nyomelem ellátásért!

 

A csomag tartalma:

 

- 2 doboz Multivitamin ( 2*60 szem, 2 havi adag)

 

- 2 doboz Calcium+ Magnézium D-vitaminnal ördögcsáklyával ( 2*60 szem, 2 havi adag)

 

- 1 doboz C-vitamin 1000 mg ( 1*60 szem, 2 havi adag)

 

Vitaminbomba tudnod kell
Ezt neked is tudnod kell!

Miért érdemes ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKET szedni?

Vitaminbomba
Mennyiség:

A termék megvásárlása 199 HŰSÉGPONT-ot ér.

Hűségpont beváltás

 

Az étrend-kiegészítők az 1900-as évek végén tűntek fel először. Kezdetben csak a legismertebb ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazták, de ahogy az emberi igények változtak, úgy láttak napvilágot az újabbnál újabb készítmények. Ezen termékek rövid idő alatt hatalmas sikert arattak, hiszen gyors megoldást kínáltak a fogyasztók számára egészségük megőrzéséhez.

 

Fontos azonban tudni, hogy az egészséges testi-lelki állapot eléréséhez és fenntartásához nem elegendő ezen termékek fogyasztása, hiszen szervezetünknek a megfelelő ételekre, a rendszeres testmozgásra és minőségi pihenésre is szüksége van.

 

Miért is érdemes tehát étrend-kiegészítőket szedni?

A különböző konyhai műveletek csökkentik az élelmiszerek ásványi anyag és vitamintartalmát. Nem is beszélve a vegyszerek okozta nemkívánatos hatásokról, melyekről évek óta vitatkoznak a szakemberek. A vitaminokat és ásványi anyagokat nem is olyan régen még élelmiszerek útján megfelelő mértékben tudtuk pótolni. A megváltozott étkezési szokások és a rendszertelen, sokszor nem megfelelő ételek fogyasztásából adódóan ezt azonban ma már nem tudjuk megtenni. Ezért érdemes kiegészítenünk szervezetünk tápanyagellátását, hogy minden nyomelem és ásványi anyag rendelkezésünkre álljon.

Mielőtt belevetnénk magunkat az étrend-kiegészítők tengerébe, mindenképpen érdemes tájékozódni, hogy mely készítmények lehetnek számunkra hasznosak, mely vitaminokra, ásványi anyagokra van szükségünk, ugyanis szervezetünk ezen anyagokat csak rövid ideig tudja tárolni. Mint mindennél, ezen termékeknél is fontos, hogy betartsuk az előírásokat, mindenből a megfelelő mennyiséget fogyasszuk.

 

A minőségi alapanyagokból készült étrend-kiegészítőknek igenis van helyük a 21. századi háztartásban, mert segítenek pótolni azokat a nyomelemeket, vitaminokat, melyekhez ma már egyáltalán nem vagy csak nehezen tud szervezetünk hozzájutni.

 

Vélemények a termékről
Mondja el véleményét Ön is!

Termék értékelése: