0 értékelés Raktáron, rendelhető

9 990 Ft

99,9 Ft/ ml

A Gyógynövénykert Kft. csapatának feltett célja, hogy vásárlóit a legnagyobb odafigyeléssel minőségi válogatott termékekkel szolgája ki. Tudjuk, hogy a vásárlóink számítanak ránk, mi pedig soha nem hagyjuk őket cserben. Három évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy szakítunk a megszokott ízület ápoló balzsamok hagyományával és valami nagyon különlegeset alkotunk.

 

Több száz óra kutatás, tanulás, fejlesztés és tesztelés előzte meg a forgalomba kerülést. Rengeteget egyeztettem idős honfitársainkkal, hogy mi az, amit szeretnének, mivel könnyíthetnénk meg a mindennapjaikat, mi lenne az a legsürgetőbb probléma, amit meg kell oldanunk.

A válaszok sokszor annyira megindítóak voltak, hogy könnycseppet csaltak a szemembe „Szeretnék úgy élni, mint régen”. A feladat adott volt az elvárás pedig nem kevesebb mint, hogy megreformáljuk az ízületi ápoló termékek piacát. Úgy érzem most eljött az ideje annak, hogy a termék elnyerje végső megtiszteltetését és az emberek mindennapjainak a részévé váljon.

 

Fekete nadálytő őssejt: Az őssejt a fekete nadálytő szárított gyökeréből készült por alakú sejt extraktum, a bőr felületére juttatva beépül a szövetekbe és ott új energiával látja el azokat, így segítve elő a sejtek megújulását.


Ördögcsáklya: A szakirodalom szerint a benne található iridoid-glikozidoknak köszönhetően fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású.


Kondroitin-szulfát, MSM, Kollagén: A már jól ismert hármas a porcerősítő készítményekből.

• Mentol
• Aloe vera
• Kámfor
• Metil-szalicilát
• Eukaliptusz olaj 
• Rozmaring olaj
• Fekete nadálytő őssejt
• Ördögcsáklya kivonat 
• Kondroitin-szulfát
• MSM
• Kollagén
• Édesgyökér kivonat

 tudnod kell

Miért szereti az emberiség a gyógynövényeket? 

Ha van kóponkódja:
Mennyiség:

A termék megvásárlása 99 HŰSÉGPONT-ot ér.

Hűségpont beváltás

 

Fáj, duzzadt, ég? Már az őrületbe kerget az ízületi fájdalom? Nem tudsz úrrá lenni a problémádon, feszült és ideges vagy?

 

Az ízületi gyulladás az életünk minden területére negatívan hat. Egy makacs hát, láb, vagy váll fájdalom beárnyékolja a legszebb pillanatokat is! Olyan érzése mintha a fájdalom börtönében élnél ami az idő múlásával még intenzívebben tör elő.

 

Mi is az ízületi gyulladás?

Ízületi gyulladásnak nevezzük minden megbetegedését ami ízületek duzzanatával, melegségével, fájdalmával és funkciójának csökkenésével jár, érinthet egy vagy több ízületet is. Sokféle képen alakulhat ki, de a végeredmény mindig ugyan az. Gyulladás esetén az ízületi tokot belülről határoló ízületi hártya gyulladásos folyamata zajlik, emiatt az ízületi folyadék túltermelődik az ízületi üregben, ez okozza a duzzanatot és a megnövekedett folyadékmennyiség miatt érzünk fájdalmat.

 

Gondolkodtál már rajta, hogy miért tesznek különböző termékekbe gyógynövényeket?

A válasz nagyon egyszerű a gyógynövények évszázadok óta használják ízületi, reumatikus fájdalmak kezelésére nagy sikerrel. A gyógyszeripari termékekkel szemben sokkal kíméletesebb módon, mellékhatások nélkül kezeli a problémákat.

A régmúltban minden problémára megvolt a megoldás, nagy hatékonysággal alkalmazták a gyógynövényeket az ízületi, reumatikus problémákra. De nem elég ezt a tudást felhasználni, mert a hatékonyság hátterében a tudomány és a természet együttes ereje áll.

 

Íme néhány gyógynövény, melyeket a népi gyógyászat ízületi gyulladás esetén alkalmaz.

A mentolt régóta használja a népi orvoslás mert frissítő és fájdalomcsillapító hatással bír, az aloe vera nagyszerű bőrtápláló és regeneráló. A rozmaring fájdalomcsillapító hatása révén jól alkalmazható izom- és ízületi panaszoknál, köszvényes tüneteknél és fejfájásnál is, a népi orvoslás megfigyelte, hogy vérkeringési zavaroknál is pozitív hatást gyakorol.

De a modern tudomány megfigyelései is hasznosak lehetnek a gyógynövények mellett, hiszen a feketenadálytőből kivont őssejt, a kollagén és az MSM is számtalan nagyon jóminőségű termék fontos alkotó eleme.

Ezen összetevőknek a mai modern gyulladáscsökkentő krémek elengedhetetlen részeivé kellene válniuk. Van megoldás a Te számodra is. Tegyél az életminőséged javulásáért még ma!

Vélemények a termékről
Mondja el véleményét Ön is!

Termék értékelése: