Vadgesztenye

A vadgesztenye gazdag hatóanyagokban. Kiváló hatással van az erekre, vénákra, ezért főként visszérbántalmakra, gyulladásokra és tágulatokra, lábszárfekélyre, vérkeringési zavarokra és aranyérre alkalmazható. A fáradt, duzzadt, visszeres lábakat nyugtatja, enyhíti a nehéz láb érzést. Ízületi bántalmak enyhítésére is alkalmas. Fényvédő szerek gyakori összetevője, mivel elnyeli a káros UV sugarakat. Kezelhetők vele fekélyek, bőrbetegségek, ápolja a pattanásos és rozaceás bőrt.

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

BALZSAM

10 gondosan válogatott gyógynö- vényt tartalmaz. Ezt a gyógy- növényes krémet a fájó, gyulladt ízületeket fedő bőr masszírozására javasoljuk. Kellemesen mentolos és könnyen kenhető, krémes állagú. Tudj meg többet az ízületi gyulla- dásról. A gyulladáscsökkentő krém...

7500 Ft
BALZSAM Plusz

25 gondosan válogatott gyógynö- vényt tartalmaz. Ezt a gyógy- növényes krémet a fájó, gyulladt ízületeket fedő bőr masszírozására javasoljuk. Kellemesen mentolos és könnyen kenhető, krémes állagú. Tudj meg többet az ízületi gyulla- dásról. A gyulladáscsökkentő krém...

9500 Ft
VARICO Med

11 gondosan válogatott összetevő vadgesztenyével. Ezt a vadgesztenye krémet a fájó, gyulladt visszért fedő bőr ápolására javasoljuk. Tudjon meg többet arról miért szeretik olyan sokan a vedgesztenye krémeket.

8200 Ft
VARICO Plusz

5 gondosan válogatott összetevő visszeres erek normál állapotának fenntartásáért. A vadgesztenye kivonatról már minden visszeres hallott, de azt kevesen tudják, hogy nem csak külsőleg lehet alkalmazni. Tudjon meg többet a visszér gyulladásról.

 

8200 Ft