Tiamin-hidroklorid (B1-vitamin)

A B1-vitamint tiamin-hidrokloridnak is nevezik. Vízben oldódik, tehát kiürül a szervezetből, ezért pótolni kell. Segíti a szénhidrátok emésztését, a zsírok és a fehérje lebontását. Javítja a szellemi tevékenységet és az idegi funkciókat, szükséges az idegrendszer és az agy megfelelő működéséhez, továbbá csökkenti a fájdalmat az idegrendszeri betegségeknél. Antioxidáns hatású, védi a szervezetet a káros szabad gyököktől és az öregedéstől. Erősíti az immunrendszert, így nő az ellenálló képesség a stresszes hatásokkal szemben. Szükséges az egészséges bőr, haj és szemek megőrzéséért. Nagy mennyiségben található a sertéshúsban és a belsőségekben, valamint a teljes kiőrlésű gabonákban, hántolatlan rizsben, hüvelyesekben.

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

SZÉPSÉG Plusz

18 gondosan válogatott összetevő az egészséges hajért, bőrért, köröm- ért. A megfelelő vitaminok és nyomelemek folyamatos bevitel- ét nem csak bőrünk, de körmeink és hajunk is meghálálja. Tudj meg többet a szépségvitaminról.

8400 Ft
HEART Plusz

9 gondosan válogatott összetevő koenzim Q10-zel. Amit az élet mozgatórugójának is hívják, ugyanis fokozza a szív teljesítményét. A szívünk pedig a testünk motorja, ezért fontos, hogy minél tovább megőrizzük egészségét.

8400 Ft
MULTI-vitamin

25 gondosan válogatott összetevő a megfelelő vitamin és ásványi anyag szint eléréséért, ugyanis egy jól működő szervezet ellenállóbb a megfázással szemben. Ismerd meg részletesebben a multivitaminunkat.

6900 Ft