Riboflavin (B2-vitamin)

A B2-vitaminról, más néven a riboflavinról érdemes tudni, hogy jó hatással van az immunrendszerre. Nélkülözhetetlen a szervezet megfelelő működéséhez. Hiányában szemproblémák, idegrendszeri- és bőrtünetek jelentkezhetnek. Felléphet akár szőr és hajhullás is. Jó hatással van a kiütésekre, bőrgyulladásokra és más különböző bőrproblémák kezelésére, megőrzi a bőr és a haj egészségét, szépségét. Komoly szerepet játszik különböző anyagcsere folyamatokban, és fokozza a szellemi tevékenységet. Növeli a vas felszívódását is.  A tej és tejtermékek, a hús, a hal, a fejes saláta tartalmazza.

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

SZÉPSÉG Plusz

18 gondosan válogatott összetevő az egészséges hajért, bőrért, köröm- ért. A megfelelő vitaminok és nyomelemek folyamatos bevitel- ét nem csak bőrünk, de körmeink és hajunk is meghálálja. Tudj meg többet a szépségvitaminról.

8400 Ft
MULTI-vitamin

25 gondosan válogatott összetevő a megfelelő vitamin és ásványi anyag szint eléréséért, ugyanis egy jól működő szervezet ellenállóbb a megfázással szemben. Ismerd meg részletesebben a multivitaminunkat.

6900 Ft
Vision Plusz

A megfelelő ásványi anyag bevitel ( pl.: riboflavin) hozzájárul a normál látás fenntartásához.

8400 Ft