Rézkolloid

A rézre nagy szüksége van a szervezetnek, mert fontos szerepe van a vas felszívódásában és szállításában, valamint nélkülözhetetlen a C-vitamin felszívódáshoz is. A rézkolloid 99%-os tisztaságú rezet tartalmaz ionizált vízben oldott formában. A rézkolloid jótékony hatását már az 1900-as években felfedezték. Hatékony a reumás kezelésekben valamint a visszérrel vívott csatában is. Gyulladáscsökkentő hatása mellett a fájdalomcsillapításban is részt vesz, napjában akár többször is kezelhető vele az érintett terület. Képes javítani a visszeres láb állapotát, tisztítja az artériákat és a vénákat, enyhíti a reumás panaszokat, serkenti a keringési rendszert.

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

BALZSAM Plusz

25 gondosan válogatott gyógynö- vényt tartalmaz. Ezt a gyógy- növényes krémet a fájó, gyulladt ízületeket fedő bőr masszírozására javasoljuk. Kellemesen mentolos és könnyen kenhető, krémes állagú. Tudj meg többet az ízületi gyulla- dásról. A gyulladáscsökkentő krém...

9500 Ft
VARICO Med

11 gondosan válogatott összetevő vadgesztenyével. Ezt a vadgesztenye krémet a fájó, gyulladt visszért fedő bőr ápolására javasoljuk. Tudjon meg többet arról miért szeretik olyan sokan a vedgesztenye krémeket.

8200 Ft