Piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin)

A piridoxin-hidroklorid, vagyis a B6-vitamin egy vízben oldódó vitamin, mely gyorsan kiürül a szervezetből, ezért fontos a folyamatos pótlása. Szerepe van a vörösvértestek képződésében, biztosítja az aminosavak és fehérjék megfelelő felszívódását, felszabadítja az elraktározott energiát. Szükséges az esszenciális zsírsavak anyagcseréjéhez és a megfelelő idegrendszeri működéshez. Óvja a bőrfelület és az idegszövetek épségét. Fontos szerepe van a nátrium és kálium arány egyensúlyozásában. Hiányában kellemetlen bőrtünetek léphetnek fel. B6-vitamin források a máj, hús- és tejtermékek, száraz hüvelyesek, élesztő, tojássárgája, barna liszt, kukorica és zöldségfélék.

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

SZÉPSÉG Plusz

18 gondosan válogatott összetevő az egészséges hajért, bőrért, köröm- ért. A megfelelő vitaminok és nyomelemek folyamatos bevitel- ét nem csak bőrünk, de körmeink és hajunk is meghálálja. Tudj meg többet a szépségvitaminról.

8400 Ft
Ca+Mg D-vitaminnal

7 gondosan válogatott összetevő a megfelelő kalcium, magnézium és D-vitamin fenntartásához. A téli időszakban gyakran alakulhat ki D-vitamin hiány szervezetünkben ezért kiemelten fontos  a pótlása.

6900 Ft
MULTI-vitamin

25 gondosan válogatott összetevő a megfelelő vitamin és ásványi anyag szint eléréséért, ugyanis egy jól működő szervezet ellenállóbb a megfázással szemben. Ismerd meg részletesebben a multivitaminunkat.

6900 Ft