MSM

A metil-szulfonil-metán, röviden az MSM egy szerves kénvegyület, mely minden élő organizmusban jelen van, az emberi szervezetben pedig a negyedik legfontosabb tápanyag. Fontos szerepe van a kötőszövetek és ízületek egészségének fenntartásában, az enzimek megfelelő aktivitásában. Szükséges a hormonális egyensúly fenntartásához és az immunrendszer megfelelő működéséhez. Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású. Elengedhetetlen a keratin, a kollagén és az elasztin megalkotásában. A sejtek falának áteresztő képességét könnyebbé teszi, és közrejátszik az új sejtek létrejöttében.

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

ART Komplex

6 gondosan válogatott összetevő kurkumával. A kurkuma egy ősi indiai fűszer aminek nem csak karakteres színe van hanem szervezetünk számára is hasznos lehet. Tudjon meg többet arról, hogy miért segíthet a kurkuma az ízületigyulladás…

8200 Ft
KOLLAGÉN Max

8 gondosan válogatott összetevő a megfelelő kollagéntermelődésért. A porckopásos megbetegedés az alacsony kollagén termelődésre vezethető vissza. Ugyanis a kollagén a porcban ínban, csontban és minden egyéb kötőszövetben jelen van. Tudj meg többet a porcerősítő….

8700 Ft