Kollagén-peptid

A kollagén a test legfontosabb fehérjéje, a legtöbb kötőszövetben megtalálható. A kollagén természetes eleme az ízületeknek, porcoknak, a hajnak, bőrnek, körömnek és a létfontosságú szerveknek. Több típusú kollagénfajta létezik és ezek más-más szerepet töltenek be anyagcsere szintjén az emberi szervezetben. A termelődése a kor előrehaladtával kezd lelassulni, majd szinte teljesen leáll. A pótlása elengedhetetlen az öregedés folyamatának megakadályozására. A kollagén peptid abban különbözik a kollagéntől, hogy már elő van emésztve, hidrolizálva van, így jobb a felszívódása, könnyebben jut a véráramba és az emésztést sem terheli. Ez a hidrolizált kollagén, miután a véráramba jut, kifejti hatását a bőrben. Segíti megtartani a bőr rugalmasságát.

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

Feszesítő ARCKRÉM

9 gondosan válogatott összetevő a hidratált és feszes arcbőrért. Tévedsz, ha úgy gondolod, hogy a szépségápolás kiváltság. Mind- annyiunk számára fontos, hogy jól nézzünk ki és pozitív kisugárzásunk legyen. Tudj meg többet a feszesítő arckrém.... 

8900 Ft
KOLLAGÉN Max

8 gondosan válogatott összetevő a megfelelő kollagéntermelődésért. A porckopásos megbetegedés az alacsony kollagén termelődésre vezethető vissza. Ugyanis a kollagén a porcban ínban, csontban és minden egyéb kötőszövetben jelen van. Tudj meg többet a porcerősítő….

8700 Ft