Hialuronsav

A hialuronsav egy zselészerű nagy molekula, amely az összes szövetben megtalálható. Az életkor előrehaladtával sajnos a termelődése lecsökken, 40 éves korra már csak fele annyit termel a szervezet, mint amennyire szükség volna, ezért kívülről kell pótolni. Vízmegkötő szerepe van és az ízületek, izmok síkosításáért felel. Segítségével az ízületi fájdalmak csökkenthetőek és a porcok további kopása megakadályozható. Védi a porcok felszínét és jótékonyan hat az ízületek rugalmasságára. Nélkülözhetetlen szerepe van abban, hogy a bőr sima és selymes legyen. Rengeteg vizet képes megtartani a bőrsejtekben, ezért kiváló hidratálószer. 

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

Feszesítő ARCKRÉM

9 gondosan válogatott összetevő a hidratált és feszes arcbőrért. Tévedsz, ha úgy gondolod, hogy a szépségápolás kiváltság. Mind- annyiunk számára fontos, hogy jól nézzünk ki és pozitív kisugárzásunk legyen. Tudj meg többet a feszesítő arckrém.... 

8900 Ft
SZÉPSÉG Plusz

18 gondosan válogatott összetevő az egészséges hajért, bőrért, köröm- ért. A megfelelő vitaminok és nyomelemek folyamatos bevitel- ét nem csak bőrünk, de körmeink és hajunk is meghálálja. Tudj meg többet a szépségvitaminról.

8200 Ft