Folsav

A folsavat B9-vitaminnak vagy M-vitaminnak is nevezik. Részt vesz a sejtek újraképzésében, a fehér- és vörösvérsejtek, vérlemezkék termelődésében. Központi szerepe van az amino- és nukleinsavak anyagcsere folyamataiban. Segíti a fejlődést és a növekedést. Jó közérzetet alakít ki. Hatással van a vas és a B12-vitamin felszívódására. Támogatja az idegrendszerben az ingerültek továbbítását. Serkenti a hajnövekedést, valamit a köröm és a bőr egészségének fenntartását. Megtalálható a májban, sárgarépában, tökben, babban, élesztőben, tojássárgájában, sárgabarackban, brokkoliban, teljes kiőrlésű gabonában.

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

SZÉPSÉG Plusz

18 gondosan válogatott összetevő az egészséges hajért, bőrért, köröm- ért. A megfelelő vitaminok és nyomelemek folyamatos bevitel- ét nem csak bőrünk, de körmeink és hajunk is meghálálja. Tudj meg többet a szépségvitaminról.

8400 Ft
MULTI-vitamin

25 gondosan válogatott összetevő a megfelelő vitamin és ásványi anyag szint eléréséért, ugyanis egy jól működő szervezet ellenállóbb a megfázással szemben. Ismerd meg részletesebben a multivitaminunkat.

6900 Ft