Aszkorbinsav (C-vitamin)

Az aszkorbinsav, más néven C-vitamin egy vízben oldódó vitamin, amit a szervezet nem képes tárolni, ezért folyamatosan pótolni kell. Egyes élelmiszerekkel és étrend-kiegészítőkkel hozzájárulhatunk a napi aszkorbinsav szükséglet beviteléhez. A nagy mennyiségben elfogyasztott aszkorbinsav bizonyítottan képes a szervezetünket ellenállóvá tenni számos betegségekkel szemben, mivel erősíti az immunrendszert. A C-vitamin más vitaminokkal, ásványi anyagokkal és tápanyagokkal együtt alkalmazva igen erős antioxidánsként működik a szervezetben. Az aszkorbinsavnak jelentős szerepe van a szervezet kollagén termelésében. A kollagén segít az egészséges bőr, az erek és a kötőszövetek helyreállításában és fenntartásában. Továbbá hozzájárul a sebgyógyuláshoz és az jótékonyan hat a csontok és fogak állapotára is.

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

ART Komplex

6 gondosan válogatott összetevő kurkumával. A kurkuma egy ősi indiai fűszer aminek nem csak karakteres színe van hanem szervezetünk számára is hasznos lehet. Tudjon meg többet arról, hogy miért segíthet a kurkuma az ízületigyulladás…

8100 Ft
VARICO Plusz

5 gondosan válogatott összetevő visszeres erek normál állapotának fenntartásáért. A vadgesztenye kivonatról már minden visszeres hallott, de azt kevesen tudják, hogy nem csak külsőleg lehet alkalmazni. Tudjon meg többet a visszér gyulladásról.

 

8100 Ft
SZÉPSÉG Plusz

18 gondosan válogatott összetevő az egészséges hajért, bőrért, köröm- ért. A megfelelő vitaminok és nyomelemek folyamatos bevitel- ét nem csak bőrünk, de körmeink és hajunk is meghálálja. Tudj meg többet a szépségvitaminról.

8100 Ft
HEART Plusz

9 gondosan válogatott összetevő koenzim Q10-zel. Amit az élet mozgatórugójának is hívják, ugyanis fokozza a szív teljesítményét. A szívünk pedig a testünk motorja, ezért fontos, hogy minél tovább megőrizzük egészségét.

8100 Ft
MULTI-vitamin

25 gondosan válogatott összetevő a megfelelő vitamin és ásványi anyag szint eléréséért, ugyanis egy jól működő szervezet ellenállóbb a megfázással szemben. Ismerd meg részletesebben a multivitaminunkat.

6600 Ft
Vision Plusz

A megfelelő ásványi anyag bevitel ( pl.: riboflavin) hozzájárul a normál látás fenntartásához.

8100 Ft
Hónap sztárja akció! C-VITAMIN 1000 mg

A c-vitamint szervezetünk csak rövid ideig képes tárolni ezért is nélkülözhetetlen a rendszeres és minőségi pótlása, ugyanis testünk élettani folyamataira igen csak jótékonyan hat. Tudj meg többet a c-vitamin…

4335 Ft
KOLLAGÉN Max

8 gondosan válogatott összetevő a megfelelő kollagéntermelődésért. A porckopásos megbetegedés az alacsony kollagén termelődésre vezethető vissza. Ugyanis a kollagén a porcban ínban, csontban és minden egyéb kötőszövetben jelen van. Tudj meg többet a porcerősítő….

8600 Ft
C-VITAMIN 1000 mg

A c-vitamint szervezetünk csak rövid ideig képes tárolni ezért is nélkülözhetetlen a rendszeres és minőségi pótlása, ugyanis testünk élettani folyamataira igen csak jótékonyan hat. Tudj meg többet a c-vitamin…

5600 Ft